Intrebari? 0731 659 673

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

 • Ce legatura are limba engleza cu dezvoltarea personala?
  Cunoscandu-te pe tine insuti si stilul propriu de a invata, iti vei insusi mult mai repede nu doar limba engleza, dar si orice altceva vei dori sa inveti pe viitor. Devenind constient de talentele si abilitatile tale latente, le poti activa, asa incat iti vei putea imbunatati calitatea vietii si vei putea sa realizezi cu succes planurile personale si profesionale.
 • Inteleg cand se vorbeste limba engleza, dar nu ma pot exprima
  Este o bariera psihologica, cu aceasta bariera se confrunta multe persoane. Workshop-urile noastre de dezvoltare personala va ajuta ca sa treceti peste aceasta bariera psihologica. Cu ajutorul nostru o sa puteti sa va extindeti zona de confort, inclusiv in ceea ce priveste invatarea limbii engleze.
 • Mi-e teama ca nu pot sa invat limba engleza
  Organizam workshop-uri care va ajuta sa descoperiti care este stilul vostru de invatare pentru a avea rezultate mai rapide si mai eficiente. De asemenea, aceste workshop-uri va ajuta la pastrarea motivatiei. Va recomandam ca sa cititi si articolul de pe blogul nostru cu privire la insusirea noilor aptudini.
 • Trebuie sa invat si acasa?
  Da, pentru a ajunge la nivelul dorit este necesar si studiul individual. Desi toti ne-am dori ca sa invatam o limba straina fara niciun efort, la fel ca in sport, pentru a obtine performanta este nevoie de antrenament zilnic. Important este sa studiati constant si acasa, zilnic, fie si 10-15 minute, mai degraba decat la interval de cateva zile, fie si cateva ore.
 • In cat timp invat?
  Pentru incepatori, pentru a ajunge la un nivel mediu-avansat  dureaza intre 6 luni si 1 an. Daca este foarte determinata, 6 luni chiar ii sunt suficiente unei persoane pentru a ajunge ca sa vorbeasca fluent limba engleza, folosind metodele noastre personalizate de studiu.

Contact Us Now!

Fill in the form below to get in touch!

Pentru orice intrebare va rugam ca sa ne contactati la tel: 0731 659 673