Intrebari? 0731 659 673

Engleza pentru afaceri

Dupa 10 ani de experienta ca trainer, timp in care am ajutat peste 5000 de oameni sa invete limba engleza, am infiintat compania ECC. Ce facem noi? Dezvoltam programe de training si workshop-uri interactive pentru a ajuta companiile sa perfectioneze nivelul de cunoastere al limbii engleze si englezei business al angajatilor lor. Ii ajutam astfel pe clientii nostri sa economiseasca timp si sa isi creasca profiturile, prin cresterea eficientei angajatilor lor. Training-urile noastre sunt acreditate de Ministerul Educatiei Nationale, iar la finalul fiecarui training, in urma examenului final, se elibereaza pentru fiecare cursant diplama avizata de Ministerul Educatiei Nationale.

„Orice proces de invatare are o baza afectiva”, asa spune Platon. Asa simtim si noi. De aceea toate programele noastre de studiu au la baza tehnici de dezvoltare personala, LTG (invatarea prin jocuri) si NLP, intrucat motivarea oamenilor si mentinerea motivatiei de a invata reprezinta pilonul principal in acest process de invatare,

Spre deosebire de alte cursuri noi customizam programele de training pentru fiecare client in parte, metodele si materialele de studiu fiind create si adaptate exact nevoilor acestuia. Astfel, procesul de invatare este mult mai rapid si eficient, ceea ce inseamna ca, de obicei, reusesc sa invete de doua ori mai repede decat utilizand cursuri standard.

Majoritatea clientilor nostri colaboreaza cu furnizori, parteneri sau clienti din strainatate. Prin cunoasterea si perfectionarea limbii engleze evita, de exemplu, greselile si neintelegerile legate de comenzi sau oferte realizate in limba engleza, salvand astfel timp si bani.

Un exemplu concret al lipsei de eficienta a unei persoane care nu cunoaste limba engleza este situatia in care se pierd 30 de minute cu Google Translate pentru a scrie un mail de 5-7 randuri, fara a adauga ca in final, de obicei nu este 100% corect, ceea ce, printre altele, influenteaza pe termen lung in mod negativ,  nu doar eficienta, dar si imaginea companiei.

Noi credem ca investind in oameni vom crea o societate mai productiva, mai eficienta, mai solidara si mai fericita pentru ca  „investitia in educatie plateste cea mai mare dobanda”, asa cum spunea Benjamin Franklin.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru orice intrebare va rugam ca sa ne contactati la tel: 0731 659 673