Intrebari? 0731 659 673

Despre Noi

Engleza pentru afaceri

In prezent comunicarea in mediul business se realizeaza, in mare parte, in limba engleza, de aceea a nu cunoaste aceasta limba straina reprezinta un dezavantaj major atat pentru angajati, cat si pentru angajatorii acestora.

Daca va confruntati cu aceasta problema, puteti alege ca sa le oferiti angajatilor un pachet de  training profesionist de invatare a limbii engleze.

Cu o experienta de peste 10 ani in predare, va oferim o gama variata de cursuri de limba engleza adaptate tuturor nevoilor dumneavoastra.

Oferind training angajatilor dumneavoastra veti face o investitie pe termen lung, care va creste atat productivitatea, cat si profiturile companiei. Pentru ca echipa  sa fie pregatita ca sa lucreze in mediul business modern în mod profesionist, cunoasterea limbii engleze este esentiala.

Compania dumneavoastra este unica la fel si angajatii. Pentru ca intelegem acest lucru, cursurile noastre sunt intotdeauna adaptate nevoilor individuale ale fiecarei grupe de cursanti.

In metodele de predare punem mult accent pe practica, de aceea, fie ca vor invata engleza conversationala sau pe aceea de business, angajatii dumneavoastra se vor confrunta cu situatii reale, din viata sociala si din mediul de lucru. Scopul este acela de a-i ajuta ca sa invete usor si rapid, prin lectii interesante si interactive.

Ne dorim si depunem toate eforturile pentru a crea o colaborare stransa si o relatie profesionala de calitate cu clientii nostri. In acest mod va putem garanta rezultatele dorite!

Folosim metode de predare testate, considerand ca, dincolo de partea teoretica, increderea in sine reprezinta un element esential in procesul de invatare. Din acest motiv, training-ul include, pe langa predarea limbii engleze, si elemente de dezvoltare personala a angajatilor dumneavoastra (dezvoltarea aptitudinilor de comunicare, inclusiv vorbitul in public etc).

Adaptarea cursurilor se face in functie de nivelul de cunostinte al cursantilor, acestea fiind structurate pe module.

Pentru ca stim ca angajatii sunt aceia care ofera valoare unei  companii, acordam o deosebita atentie calitatii si eficientei cursurilor noastre de limba engleza, iar la sfarsitul training-ului se elibereaza pentru fiecare cursant o Diploma Atestata de Ministerul Educatiei Nationale.

Pentru orice intrebare va rugam ca sa ne contactati la tel: 0731 659 673