Intrebari? 0731 659 673

Cursurile personalizate

Cursurile personalizate va garanteaza dezvoltarea aptitudinilor dumneavoastra prin mijloace lingvistice practice. Recomandam ca, pentru a urma aceste cursuri, nivelul de cunoastere al limbii engleze sa fie, cel putin, intermediar.

Organizam periodic workshop-uri si seminarii pentru partenerii nostri, pe diverse teme de interes.

Aceste evenimente au integrate elemente de dezvoltare personala (comunicare eficienta, inteligenta emotionala, ascultare activa, limbaj non-verbal etc), necesare in mediul de afaceri modern.

Va prezentam ca exemplu unul dintre cele mai populare workshop-uri ale noastre: Workshop Limba Engleza pentru Prezentari. Acest workshop nu trateaza doar deprinderile vocale, tehnicile de prezentare, alcatuire, structura si modul de transmitere al unei prezentari. Printre altele, este vorba de limbajului corpului, elementele vizuale si interactiunea cu publicul.

In cadrul acestui workshop veti invata cuvintele si expresiile de care aveti nevoie pentru prezentarile dumneavoastra. In acelasi timp veti primi informatii utile referitoare la modul in care puteti face o prezentare sigura si eficienta in limba engleza.

Pentru orice intrebare va rugam ca sa ne contactati la tel: 0731 659 673